Ilosaarirockia ei järjestetä vuonna 2020

Ma 27.4.2020


Ilosaarirock 50v. järjestetään 16. – 18.7.2021.

Suureksi suruksemme meidän on kerrottava, että maailmaa järisyttävän koronatilanteen takia Ilosaarirockia ei järjestetä vuonna 2020. Vaikka päätös särkee sydämen, näin on silti paras. Ostetut liput palautetaan, tai käyvät sellaisinaan vuoden 2021 festivaalille.

Meille tärkeintä on kaikkien teidän turvallisuutenne. Valtioneuvosto on linjannut, ettei Ilosaarirockin kaltaista suurtapahtumaa ole turvallista järjestää heinäkuussa. Ymmärrämme päätöksen ja hyväksymme sen. Emme ole valmiita vaarantamaan ihmisten terveyttä missään tapauksessa.

Kesän parhaan viikonlopun peruuntuminen koskettaa meidän ja teidän lisäksenne artisteja, kumppaneitamme, alihankkijoita ja satoja työntekijöitä, jotka ovat hartiavoimin töitä luodakseen ikimuistoisen festivaalin. Isku on kova meille kaikille. Kannustamme kaikkia auttamaan koronan takia elinkeinonsa menettäneitä hankkimalla artistien tuotteita, ostamalla take away -ruokaa suosikkiravintolasta tai tilaamalla tutulta soittajalta trubaduurikeikan. Jokainen pienikin teko auttaa, sillä hätä on suuri.

Ilosaarirockia voit tukea säilyttämällä lippusi tai hankkimalla UUTEEN NOUSUUN -tukilipun vuodelle 2021.

Juhlimme ensi vuonna Ilosaarirockin 50-vuotisjuhlaa ja tästä kurjasta tilanteesta sisuuntuneena teemme festarista komeimman Rokin ikinä! Ilosaarirock 50v. järjestetään 16.–18.7.2021.

Ostetut liput käyvät sellaisenaan ensi vuoden Ilosaarirockiin. Mikäli tulet kanssamme juhlimaan Ilosaarirockin synttäreitä, sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin säilyttää lippusi.

Kaikilla lipun ostaneilla on myös mahdollisuus palauttaa lippu ja saada rahat takaisin lippukaupan palvelumaksua lukuun ottamatta. Ohjeet palautukseen löytävät täältä.

Pidetään huoli toisistamme, olette rakkaita!

< Ajankohtaisiin


Liity Joensuun Popmuusikoiden jäseneksi >